Cryo1™ cryo-ablation probe

Egenskaber

  • 20 cm langt skafte
  • Isolerende kappe omkring skaftet
  • 10 cm bøjelig probe
  • Proben leder varme 10 gange så godt som andre markedsførte prober

Historie

Nitrogen oxide som cryo gas inden for hjertekirurgien er blevet brugt gennem mange år og er derfor meget veldokumenteret. Der findes således over 100 videnskabelige artikler omkring brugen af denne cryo gas inden for hjertekirurgien, og Nitrogen Oxid er dermed den mest veldokumenterede cryo gas inden for dette område. Hvorfor så eksperimentere med en anden cryo gas med begrænset klinisk dokumentation?

Fleksibilitet

En bøjelig 10 cm probe samt et unikt redskab til at modulere proben med gør det muligt at tilpasse proben til præcis den ønskede læsion uanset patientens anatomi.

Effektivt

Køletemperaturen nås øjeblikkeligt og kombineret med den unikke og hurtige optøningsmodus reduceres cryo ablations cyklusen til et minimum.

Ydeevnen

Den glatte aluminium probe giver en tæt og fast kontakt til vævet og dermed en vedvarende høj varmeledning over hele probens længde. Temperatur variationen henover probens længde på de 10 cm er inden for +/- 3°, hvilket er ”best-in-class”. Cryo1’s ydeevne er lig med eller overgår på alle parametre Frigitronics proben 3011, som ellers har været branchestandard de sidste 15 år.

For yderligere information www.atricure.com